Доставка

Доставката се извършва със “СПИЙДИ” до офис или адрес.

 

За България или за други страни в ЕС или извън ЕС доставката е за сметка на купувача. За доставки извън страната е необходимо да се свържете с нас на contacts@findarts.bg. Може да разгледате и тарифите на Доставки извън България.

 

Всички произведения се застраховат, като това гарантира целостта им при транспорт. Срокът за доставка на поръчките е 7 дни.

 

Пратката е задължително с “опция преглед“. Клиентът има право да откаже да получи заявената за покупка от него стока, когато доставеното произведение явно не съответства на поръчаното. В случай на повреда при транспорт, клиентът е длъжен да запази цялата опаковка, като за рекламация се обърне към логистичната фирма. Всички произведения на изкуството са застраховани с тази цел за удобство на клиента.

 

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на стока, като върне произведението в срок от 14 (четиринадесет) дни, смятано от датата на получаването му. Освен, ако поръчаното изделие  не е изработено по негова поръчка съобразно неговите индивидуални изисквания. В случай, че клиентът се откаже от сключения договор в срока по предходното изречение, той следва да изпрати изявление за отказ и да върне произведението с ненарушена цялост, без каквито и да било външни дефекти, опаковано в защитни картони, като разходите за доставка са за негова сметка. Клиентът е длъжен да съхранява полученото от него произведение на изкуството, да осигури запазването на неговата цялост и безопасността му. FIND ARTS е длъжна да възстанови на клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно 14 дни, смятано от датата, на която клиентът е упражнил някое от правата си на отказ.